Henkilökohtainen EMDR-terapia

 

Haluaisitko oppia tulemaan enemmän sinuiksi oman menneisyytesi häiritsevien kokemusten kanssa ja elää enemmän ja rennommin tässä hetkessä?

Oletko huomannut kokevasi häiritseviä tuntemuksia ja oireita, jotka saattavat johtua menneisyyden traumaattisista kokemuksista tai työyhteisön voimakkaista tapahtumista?

Haetko lääkkeetöntä apua etkä koe tarvetta hakeutua pitkään psykoterapiaan?

Yksityiselämän ja työpaikan häiritsevien tai yllättävien tunnepitoisten asioiden ja menneisyyden traumamuistojen tehokas työstäminen.

EMDR-terapia ja sensorimotorinen terapia.

Tulin vastaanotollesi muistojeni kanssa, jotka usein tahtomattani palasivat mieleeni, ahdistivat ja häiritsivät minua valtavasti ja saivat minut voimaan huonosti. Työskentelimme yhteensä kolme kertaa ja jo ensimmäisen kerran jälkeen aloin tuntemaan, että vaikka nuo asiat olivat tapahtuneet minulle, ne eivät enää tuntuneet häiritseviltä tai aiheuttaneet huonovointisuutta kuten tähän asti. Ne olivat muuttuneet vähäpätöisiksi, ettei minulla ollut lainkaan enää tarvetta ajatella niitä eikä ne nousseet mieleeni enää muutenkaan. Kuten olit sanonut, muisto oli siirtynyt ”muistojen kauhugalleriasta museo-osastolle”.

HÄIRITSEVIEN MUISTOJEN, TAPAHTUMIEN, KOKEMUSTEN JA ELÄMÄN VAIHEIDEN UUDELLEENPROSESSOINTI

EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing, tarkoittaa suomeksi silmänliikkeillä poisherkistäminen ja uudelleen prosessointi) on psykoterapeuttinen lähestymistapa sekä hoitomenetelmä, joka mahdollistaa traumaattisten sekä vaikeiden että lievemmin häiritsevien menneisyyden kokemusten ja mielikuvien työstämisen, ja niihin liittyvien kehon ja mielen aistimusten sekä tunnekokemusten neutralisoinnin. EMDR-hoidossa traumaattisista ja arkea häiritsevistä muistoista ja mielikuvista muokataan tavallisia, tunne- osiltaan neutraaleja muistoja.

Lue lisää EMDR-menetelmästä

Vastaanotto

Porrassalmenkatu 17 A 8, Mikkeli

Kiinnostuitko?

Ota reilusti yhteyttä ja kysy lisää!